IMG_7778
IMG_7779
IMG_7780
IMG_7781

Tudung Shawl Annisa XXL ANXX004

RM79.00

Warna: Purple
Material: Moss Crepe, Chiffon dan Scuba

3 in stock

Add to cart
Compare
Share :

Mencari tudung labuh untuk pakai kerja atau occasion penting?

Tudung Shawl Labuh Annisa adalah keluaran terkini 2019 Inspirasihana yang sangat sesuai bagi mereka yang ingin bergaya proffesional namun tampil bersyariat.

Best sangat pasal tudung ni, sebab tak payah lah pagi-pagi kalut nak iron bagai.. kerana tudung ini sangat mudah iron dan sekali iron susah nak kedut. Sarung pun sekali sarung je.. ha.. berapa saat je tu dah siap!

Awning pun InsyaAllah terletak elok..sebab dibuat dari kain berkualiti tebal SCUBA. Takdelah tengah anda kelam kabut bekerja.. awning anda terklepet pula. Huhu.. sudahlah kita tidak perasan orang lain tengok pun tak tegur,

Bagi menyesuaikan dengan suasana bekerjaya.. kami pastikan warna pilihan adalah warna yang plain tetapi digabungkan dengan warna layer yang harmoni dengan warna body..

Tidak terlalu fancy sehingga tidak sesuai untuk proffesionalism kerana itu kami tidak menggunakan corak.. dan tidak pula nampak DULL kerana kami mendatangkan fashion tudung labuh ini dengan layer..

Nak pakai solat ditempat kerja pun mudah sebenarnya.. sebab tudung ini berdagu.. Ready to solat.. Ye ke ada yang kata tudung berdagu ni boleh nampak pipi kita kurus.. hehe.. tak kisahlah.. yang penting niat kami nak mudahkan anda beribadat

Grab sekarang untuk penghantaran hari ini selagi stok masih ada.

Additional information

Weight 0.25 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tudung Shawl Annisa XXL ANXX004”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

SKU: ANXX004 Category: