-21%
jubah8
jubah2
jubah1-3
jubah4-2
jubah5

Jubah Abaya Sofeana JAS003

RM159.00RM169.00

Warna: Hijau Turqoise
Kod: JAS003
Material: High Quality Como Crepe

Prices go up when the timer hits zero

Compare
Share :

MERIAHKAN AIDILFITRI ANDA BERSAMA ABAYA SOFEANA

ALHAMDULILLAH SAMBUTAN LUAR BIASA

ABAYA SOFEANA

MEMPERKENALKAN JUBAH SELUAR YG TERKINI

⚜️DESIGN JUBAH SELUAR YG TRENDY DAN TERCANTIK DI ABAD INI
ABAYA SOFEANA direka khas utk wanita yg berkerjaya dan bergaya 😍 Bila pakai je terus rasa confident nak pergi kerja, dan of course sgt sesuai utk yg suka travel ke oversea. Yeayy, Design yg semestinya menutup aurat dan sgt selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ . Material yg best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg uolls 😘
.
.
⚜️SELUAR CUTTING LOOSE
Dont worry, Abaya Sofena ni mmg boleh mmbuatkan uolls nmpk selim melim taw. Cutting seluar yg loose dan bootcut mmg nmpk effect kaki tinggi mcm che ta dan kelihatan kurus gitu. Zip sisi seluar dan ada getah kiri kanan, jahitan yg sgt teliti dan confirm puas hati πŸ˜‰
.
⚜️ PALING PENTING BREASTFEEDING DAN WUDHUK FRIENDLY.
Yg ni mmg mak mak suka sgt, yela senang nak bf ank dlm kereta dan mall. πŸ˜… Abaya sofeana ni mmg gojes sgt, uolls pkai lagilah makin gojes 😍 Mudah menyusu, wudhuk friendly and ada poket tersembunyi tw 😱 elok sgt kan gaiss
.
.
⚜️HIASAN PEARL BEADS DITEPI LENGAN BAJU
WAUU 😱 cantik kan Abaya Sofeana ni ? Siap ada pearl beads , mmg naikkan lagi seri ABAYA Sofeana ni. Pearl ni mmg dah siap jahit kt baju,jadi uolls tinggal sarung je ABAYA SOFEANA ni mmg dah terletak cantik kt badan uolls 😘
.
.
⚜️PILIHAN WARNA2 YG CANTIK DAN MENARIK
ABAYA SOFEANA ni ada 6 warna yg tengah hot dan paling tinggi permintaan taw. Kalau boleh semua warna sis nak grab sebab comey belako πŸ˜‚ Sesuai digayakan pd bila2 masa shja uolls 😊 Jom dapatkan ABAYA SOFEANA dgn harga yg special 😘

LILIT PEHA
S β€œ22”
M β€œ24”
L β€œ26”
XL β€œ28”
2XL β€œ30”

Harga rm199 saja 😊
.
.
πŸ“Œ3XL ADD RM10
.

Additional information

Weight 0.5 kg
size

L, M, S, XL, XXL, XXXL

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jubah Abaya Sofeana JAS003”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Review Your Review
Name Name

SKU: JAS003 Category: